Levering:

SER Optical levert uit eigen voorraad dit heeft enkele voordelen:

– Uw order wordt direct verwerkt en kan snel uitgeleverd worden.

– U krijgt direct bericht bij onvoldoende voorraad.

– De bezorging gebeurt door vervoersbedrijven. Vertragingen veroorzaakt door de vervoerder onder voorbehoud.

– Indien uw bestelling het karakter “spoed” heeft kunt u dit vermelden op de order of middels een e-mail of telefonische melding. De order kan dan per direct klaar gemaakt en verzonden worden.

Wij werken samen met gerenommeerde vervoerders zoals DPD, DHL en Post.nl

Uw order wordt direct in behandeling genomen. Dagelijks worden de orders afgehandeld. Uw producten staan dezelfde dag al klaar voor verzending.

Wanneer uw betaling op de juiste manier verwerkt is en het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven, verzenden wij de producten. Dat gebeurt dagelijks, met uitzondering van zondagen, feestdagen, vakanties.

Normaliter is de levertijd 1-5 werkdagen.

Indien een product niet meer voorradig is ontvangt u direct een e-mail bericht met de benodigde informatie.

Aflevering normaal binnen 2 werkdagen na verzending, met uitzondering van andere EU landen.

Wanneer u beschadigde of foutieve producten ontvangt dient u dit per omgaande aan ons te melden en wij zullen conform uw juridische rechten voor afhandeling zorg dragen.

Indien van toepassing of wenselijk kan “track en trace informatie” aan u verstrekt worden.

Levering naar landen binnen de EU kan tegen 0% BTW tarief mits er een BTW nummer door u verstrekt wordt. Wij volgen de regels voor intracommunautaire levering zoals door de Nederlandse belastingen en Douane zijn vastgelegd.

Verzendkosten:

SER Optical hanteert 2 verzendmethoden:

– Pakketzending.

– Palletzending.

De verzendtarieven en transportkosten zijn afhankelijk van het gewicht en afmeting van het pakket en het afleveradres. De verzendkosten worden door de klant betaald. Dit geldt voor zendingen naar de klant als ook voor retourzendingen door de klant. Deze door de klant betaald verzend- en/of retourkosten worden nooit door SER Optical vergoed. SER Optical hanteert de geldende vervoerstarieven van DPD, DHL en Post.nl.

De eventuele kosten voor douane of import/export zijn voor uw rekening.

Verzending naar al de EU-landen.

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien SER Optical reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. SER Optical zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in geen geval gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan SER Optical kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons retourformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan SER Optical heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.


Retouradres:

SER Optical B.V.

Beitel 6 B

6466 GZ Kerkrade

Limburg, Nederland
0031 45 8881257